Logind / Opret fotograf

Blog

Latest News
Gode råd til Boudoir fotografering – sådan foregår det

Gode råd til Boudoir fotografering – sådan foregår det

Boudoir fotografering er blevet mere og mere populært, hvor kvinder i alle størrelser og aldre ønsker nogle smukke og sensuelle billeder. Disse billeder kan enten være til sig selv eller som en gave til en helt specielt person. Selvom boudoir fotografering virker forholdsvis nyt, har det faktisk eksisteret i mange år.

Sådan opstod Boudoir fotografering

De første billeder af boudoir som kunstform findes tilbage tsk det senere 19. århundrede og starten af det 20. århundrede. Det førte til den klassiske pin-up pige fra 30’erne, 40’erne og 50’erne. Kort efter kom de første rigtige boudoirbilleder af kvinder som Marilyn Mondoe og Bettie Page. Derfra blev Playboy og andre lignende magasiner født. Hvis du tager en bid af alle disse generationer, så får du en perfekt idé om, hvordan boudoirfotografering er defineret i vores tid.
I dag kan du som kvinde forvente, at dine boudoirfotos er meget modeinspireret og samtidig legende og sexet. Målet med enhver boudoir-session er, at skabe sensuelle og stemningsfulde billeder, som får kvinden til at føle sig smuk, sexet og selvsikker.

En fantastisk gave – til dig selv

Oftest ser man en kvinde der får taget boudoir billeder, som en gave til ens kæreste, forlovede eller mand. Og det er typisk til en speciel lejlighed, enten som: 

  • Fødselsdagsgave
  • Morgengave
  • Polterabend for kvinder
  • Valentines Day
  • Eller bare en sexet overraskelse til din partner

Men faktisk er det også en god idé, at få taget billederne som en gave til dig selv.
Det kan være meget grænseoverskridende, at få taget disse billeder, men når man først står foran kameraet glemmer du det hurtigt. Specielt hvis fotografen formår at skabe en tryghed.

Vælg den rigtige fotograf til opgaven

Når du skal finde en boudoir fotograf, skal du kigge efter flere ting. Først og fremmest skal du kunne lide stilen og billederne. Derefter skal du kigge efter om, du synes modellen føler sig afslappet og nyder det. Hvis du godt kan lide fotografens billeder, så bør du ringe til vedkommende og få en snak omkring fotografens tilgang til boudoir billeder. Så får du hurtigt en idé om kemien, så du i sidste ende kan vælge den rigtige fotograf.

Hvor skal boudoir billederne tages henne?

En anden vigtig faktor, når vi tager om boudoir billeder, så er det lokationen. Skal det være hjemme hos dig selv, så du bedre føler du kan slappe af? Skal det være i fotografens studie, et hotelværelse eller måske endda ude i naturen?

Boudoir fotografering model med rød bh

Hvad skal du have med til en boudoir fotosession?

Det er en god idé, at have flere sæt undertøj med, så du kan skifte imellem dem. Gerne i forskellige farver, det giver flere muligheder, når der skal tages billeder. Det er også en god idé, at tage hofteholdere, corsage, strømpebukser, skjorte, hatte, fjer eller lignende med.

Hvor lang tid tager en fotosession?

Hvis du regner med et par timer, så er du på den sikre side. Udover den indledende dialog, så skal du også føler dig parat til at få taget billederne. Når billederne er blevet taget, så skal i også bagefter udvælge hvilke billeder, som du bedst kan lide.  

Er du en smule nervøs?

Det er utrolig vigtigt, at du vælger en fotograf, som du er meget tryg ved. Det skal være en fotograf, hvor du kan føle dig helt afslappet. Det kan også være du føler dig mere rolig ved, at have en veninde med
Om det skal være en kvindelig eller mandelig fotograf, skal være helt op til dig selv. Du kan vælge at søge efter en fotograf, som har meget erfaring med boudoir-billeder, måske endda boudoir som sin ekspertise, det gør at fotografen har en masse erfaring med, at få dig til at føle tryg og måske endda få dig til at føle som en supermodel :O)


Du kan finde boudoir fotografer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *