1PC Sjov Squeeze Toy Tricky Skildpadde med Teleskop Hoved Voksen Stress Relief Legetøj

kr3.28


Beskrivelse& Preview,shipping&politik Beskrivelse: Stress relief pille legetøj nøglering forbedre fokus toy

Beskrivelser:

Perfekt stress relief toy: stor rastløshed toy for at frigive stress.Klem bønner ud igen og igen til endeløse distraktioner, egnet for alle aldre, børn og voksne

Bryde dårlige vaner: stop curling dine fingre, spin en pen og bitting, eller pluk dine negle.Bare klem bønner og bryde de dårlige vaner.Det potentielt hjælper kognition og stabil mentale ydeevne.Nogle er nødt til at presse tingene ud, mens tanker og brainstorming

Størrelse:6CM *5,5 CM *4,5 CM

Materiale: PVC

Package:

1 X Toy

Uddrag:

Tak for dit køb Problemer?

Du kan følge nedenstående proces for at chontact os.Der er en tidszone forskel,men vi vil gøre vores bedste for at hurtigt svar på dine spørgsmål:

Forsendelse

● Vi vil arrangere forsendelse til dig inden for 24 Timer efter betaling ryddet, bortset fra helligdage.

● Vi altid at sende varen til den adresse, du giver os om PAYPAL for at sikre sikkerheden af det pågældende element.Hvis du har ændret din adresse, eller ønsker vi at sende til en anden adresse, skal du ændre til den nye adresse, når du betaler med PAYPAL, ellers vil vi ikke være ansvarlig, hvis pakken er gået tabt.

Betalinger

Vi accepterer Paypal, Hvis du har spørgsmål om betaling,bedes du kontakte os via eBay besked.Told

I nogle tilfælde pligt forfalder Ved levering, det er dit ansvar at opfylde denne udgift, og det kan give forsinkelser på levering tidsplan, og du kan have til afhentning toldstedet.Vilkår & Betingelser

Ved at byde på denne vare,de Køber accepterer, at alle de vilkår og betingelser, som er beskrevet i denne oversigt .sørg for at læse og acceptere Alle eBay vilkår og Betingelser, før budgivning.

Alle billeder er til illustration formål kun, og Farver kan variere en smule.

Vores butik adlyder alle eBay-Regler og-Politikker.Returpolitik

At Returnere en vare skal du kontakte os, og tage billeder af din konto for at klart vise eventuelle skader eller usædvanligt aspekter af det.

Godkendt vender tilbage, vil blive genstand for inspektion ved ankomsten.Varer skal returneres i original stand med alle originale emballage.

Al forsendelse og håndtering gebyrer kan ikke refunderes

Retur forsendelsesomkostninger betales af køber.Vi vil dække omkostningerne ved at sende udskiftning/reparerede elementer.

Inden for 7 dage efter modtagelse af din produkter, vi tilbyder en no-hassle 7 dages bytte/udskift kun, hvis dine produkter er fundet at være defekt fra producenten.

Tags: xrv 750 spjæld rattet.


( 0 Bedømmelse )

Antal