Croysier Kjoler Til Kvinder 2021 Landingsbane Fashion Paisley Print Elegant Vintage Kjole Stå Krave Langærmet Shirt Kjole Bælte

kr157.45


STØRRELSE

Tøjet Fladskærms-Målinger (cm)

M: Buste 110 / Længde 91

L: Buste 114 / Længde 92

XL: Buste 118 / Længde 93

XXL: Buste 122 / Længde 94

1 cm = 0.39 i , 1 i = 2.54 cm

1. Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling.

2. Der henvises til tøjet hjemme målinger, der sammenligner det at din krop målinger til at vælge den rigtige størrelse.Ikke vælg størrelse direkte i henhold til den størrelse, mærke eller dine vaner.

3. Hvis du stadig ikke er sikker på om valg af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk

Udskrivning kan variere på grund af stof skæring.

MODELLEN VISER,

VIS PRODUKT

Business-Samarbejde

Drop Shipping og engros er både velkommen.

Minimum ordremængde er ét stykke.For mere, mere rabat.

Drop shipping, vil vi sende varen til din kunde direkte og vil ikke forlade vores oplysninger.

For engros, vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping.

ODM og OEM er understøttet.

Du er velkommen til at diskutere andre virksomheder at samarbejde med os.

Farve Forskel

Vi forsøger at vise farve så nøjagtige som muligt, men på grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, er farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet på websiden.Der henvises til farven af det faktiske element, som den endelige farve.Farve forskellen ikke hører til kvaliteten problemet.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.

Overveje shipping hastighed og remote-adresse, vi kan bruge en anden forsendelses metode i stedet for fragt på din ordre.

På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af købere.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Retur og Udveksling

Vi støtter ingen grund til tilbagevenden og udveksling politik.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen.Sørg for varen i god stand, ubeskadiget, ubrugt, og med den originale emballage.Købere betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vil vi være meget taknemmelige.

Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig.Kommunikation er altid den bedste måde at løse problemet på.

Tags: cherry sweater, åben skulder sweater, strik top, off skulder sweater, jumper kvinder, lange sheer nederdel, midi-kjole, bbwm kvinder, blomstret kjole, grøn sweater.


( 0 Bedømmelse )

Antal