2PC Karpe Fiskeri Store Raketter Spod Bombe fiskegrej Foderautomater Pellet Raket-Arkføderen Float Agn Indehaveren Kaffefaciliteter Tackle Tilbehør

kr36.81


Materiale: Plastik

Størrelse: 148*54*54mm

Farve: Hvid, Sort, Rød,Blå

Stang Materiale: Andre

Materiale: ABS Plast

Emballage Liste: 2 x Agn Raket

100% helt nye og høj kvalitet.

Suitabe for Enhver agn.

Ved hjælp af dette produkt kan invitere store koncentrationer af fisk.

Når den flyder kontakter det vand, kroppen er frigivet fuldt åben, så vask lokkemad ud med det samme.

De vogne, når der åbnes og glider ubesværet på tværs af toppen af vandet med ingen spinning eller linje twist, selv i den stærkeste vind.

Når vognen er lastet, fordi beholderen er lukket lukket, ingen agn vil komme ud, indtil den påvirkninger med vand og åbner.det flyder med en åben ende eller med huller lader agnen falder ud.

Alle lokkemad kan kun lægges i vognen, uden at nogen har brug for at blande.Hvis du ønsker at blande bolde i jorden med lokkemad, men disse kan være støbt præcist til en bestemt afstand, selv ved en meget lang rækkevidde.

Vinden har meget lille effekt på sin flugt på grund af aerodynamik.Selv med en kraftig vind, dets nøjagtighed og afstand, er bemærkelsesværdig.

Grossister og forhandlere er velkomne.

For engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis forsendelse metode, der kun tager kort tid at nå frem.

Hvis du er forhandler og ønsker at gøre din egen virksomhed, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke modtager min vare?

Kontakt os først, vi vil spore din konto.Hvis pakken gik tabt på grund af en eller anden grund, vil vi tænke over til fuld refusion eller sende det til dig.Vi er ærlige sælger, så du behøver ikke bekymre dig.

Hvis de produkter, der har problemer med hvordan man gør det?

Kontakt os i god tid, vil vi løse det.Lad ikke nogen dårlig anmeldelse for det første, at der ikke kan løse ethvert problem.

Tags: feeder fisk, silent assassin watches, wobbler, spod, iptv usb, 2stk karper agn raketter, agn til malle, gummi flydende majs, agn håndtag, fisk lokke.


( 0 Bedømmelse )

Antal