Vespa Motorcykler Kunst Tin Tegn vintage displate retro metal plaques Strygejern Maleri Plakat

kr67.44


1. Tin hersker størrelse: 30 X20 CM (12 tommer x 8 tommer),30x40cm(12 cm x 16 cm) materiale: tin/metal, fortinnet

2. Nem at hænge fotos: letvægts metal, tin tegn er forborede, let at dekorere, let at rengøre og tørre.For din egen sikkerhed: den kant af hver tin tegn er omhyggeligt designet til at gøre det glat uden at beskadige dine hænder.

3. Klassiske retro dekoration: tin tegn i disse retro samlinger kan give interessante og attraktive dekorationer til dit hus, kontor, bar, restaurant, sovesal, hule eller garage!Produktet er vandtæt og holdbart.Rusty retro spor, stilfuld Og interessant.Vi leverer også produkt tilpasning service.

4. Formål: Meget velegnet til dekoration af 3garages, redskabshuse, menneskelige huler, barer, opholdsrum.Overfladen er dækket med en gennemsigtig plast-folie for at beskytte vægmaleri.Nem at installere, velegnet til indendørs eller udendørs til anvendelse med forborede huller.

5. Shipping: Shipping tid er normalt hurtigere end Amazon ' s forventede leveringstid.Vores service credo er til personligt inspicere hvert produkt, inden de afsendes for at sikre at produktet off) cz diamant og kundetilfredshed.

Dette metal, tin logo er vandtæt, anti-blænding, let at rengøre og installere.Den dekorative logo er bevidst retro, note alt for rusten, og designet er stilfuldt og roman.Det har en hemming, og Det sikrere.Velegnet til alle former home entertainment udendørs Steder at skabe en enkel og moderne fundament.Vores butik har flere stilarter og størrelser at vælge imellem, velkommen til at vælge.

Hvis du har et billede eller foto, du kan lide og ønsker at gøre det til et dekorativt maleri til dit hjem, kan du også kontakte os.

Tags: xiomo redmi bemærk 9s.


( 0 Bedømmelse )

Antal