Broderi Kit DIY Håndarbejde Håndarbejde for Begyndere Cross Stitch Kit Broderi Starter Broderi, Blomst Hoop Hjem Dekoration

kr8.95


Broderi Kit DIY Håndarbejde Håndarbejde for Begyndere Cross Stitch Kit Broderi Starter Broderi, Blomst Hoop Hjem Dekoration

Funktioner

100% Brand new!

DIY stemplet broderi starter kit med blomster, planter mønster klud farve tråde værktøjer cross stitch sæt.

Værdifuld hånd broderi sæt.Komplet udvalg af broderi starter kit med værktøjer, du har brug for at brodere.Kun med dette sæt, kan du er færdig med et stort broderi.

Pr-design blomster planter mønster.Der er et mønster på stof, som vil yde en stor hjælp til starter.Og det mønster, der kan blive vasket væk, når du er færdig.

Nem at bruge.Broderi bøjlerne har en justeringsskrue, at du kan stramme, når det er nødvendigt for at holde stoffet så stramme som en tromme.

En god og passende gave til din familie, dine venner; Færdig DIY broderi med dine venner eller dine børn er virkelig en meningsfuld og speciel gave.

Klassiske ornamenter.Efter endt broderi, broderi mønstre kan være indrammet i den runde broderiramme, der hænger i stuen eller soveværelset, som en indvendig dekoration.

Specifikationer

Broderi Klud Materiale: Bomuld, lærred

Broderiramme Materiale: Bambus

Mønster: Planter, blomster

Farve: Som billeder viser

Broderi Klud Størrelse: Ca 30x30cm/11.81x11.81"

Broderiramme Størrelse: Ca 20cm/7.87"

Opmærksomhed

Tillad lille størrelse afvigelser på grund af menneskelige måling.

På grund af effekten af lys og skærmens lysstyrke, kan der være mindre forskelle mellem farvetone i billedet og den faktiske vare!

E mbroidery sæt omfatter ikke cross stitch hoop.Det skal købes separat.

Broderi mønster er lavet af en speciel blæk, opfylde vand vil forsvinde, må du ikke røre vandet, før du afslutter.

På grund af materialets egenskaber af træ, broderi, bånd, det kan være lidt deforme under transport.Efter at have modtaget de varer, du kan vride dig med dine hænder til niveau.Kan du overveje nøje, før du placerer en ordre, hvis du kan huske det.

Pakke Inkluderet

1 x Trykte Broderi Klud

1 x Komplet Sæt af Farvede Tråde

3 x Broderi Nåle

1 x Instruktioner

Eller

1 x Bambus Broderiramme

Tags: elektron kit, cross stitch, cuellos bordados, gulvtæppe ramme, håndværk sæt, kaktus cross stitch, cross stitch kit lille pige, kinesiske shirt, embroideri, håndværk diy.


( 3 Bedømmelse )

Antal