Rusland-USSR Badge Pins Metal Badge Medalje Sovjetiske Lenin Military Medal Arbejdstager Ære

kr25.15


Badge Størrelse: 3,7 cm Materiale: Legering Technics:Stempling,Forkromning,Emalje

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Attention please!Gør det sikker på, at din adresse er korrekt.Hvis du ønsker at ændre din adresse, bedes du kontakte os.

RUSSISKE KUNDER, SKAL DU VÆRE SÆRLIG OPMÆRKSOM!Vær sikker på at udfylde fulde navn og kontaktoplysninger, skal du udfylde modtagers postnummer!Ellers, din pakke kan være tabt eller returneres!

Vi leverer China post, luftpost,det er gratis forsendelse til de fleste lande,leveringstiden er cirka 20-45 dage, og leveringstiden Er for det meste på grund af postvæsenet, men hvis du ønsker at få varen hurtigt, vi kan sende det med DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx,men har brug for ekstra shipping gebyr.

Told:

Hvis tariffen sker, er køber ansvarlig for fortoldning i sit eget land.Vi er ude af stand til denne handling .Tak for din forståelse.

Returnering og Refundering

Vi giver 100% Garanti på alle de produkter, vi sælger.Hvis du finder nogen problemer med vores produkt, skal Du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer.vær venlig ikke at returnere eller åbning af en tilbagebetaling før du kontakter os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.Negativ feedback kan ikke løse nogen problemer, kan det resultere i tab af os begge to.Tak~~

Alle varer skal returneres i deres OPRINDELIGE TILSTAND, eller vi vil nægte at foretage en tilbagebetaling.

Køber er ansvarlig for alle afgifter, der fandt sted i tilbagevendende proces.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen,belysning,baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er satisified med vores varer og tjenesteydelser.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Nyder at købe varer fra min butik, og håber at vi kan coorperate med samtlige af min kære ven!

TAKKET VÆRE EN MASSE !

Tags: b metal pins, broche, cccp, lenin t-shirt, medaljer sovjetiske, s stifter, medalje, sovjetiske pioneer badge, ussr medal, absolut vodka.


( 5 Bedømmelse )

Antal