100 g-1 kg Glucono-delta-Lacton GDL E575

kr39.65


modname=ckeditor

Glucono-delta-lacton (GDL) er et naturligt forekommende tilsætningsstoffer (E575) GDL er brugt som en kompleksdanner, en acidifier, eller en hærdende, bejdsning, eller hævemiddel.GDL er et hvidt, lugtløst krystallinsk pulver.Glucono-delta-lacton, efter tilsætning til vand let danner en ligevægtsblanding af lacton GDL og gluconsyre TOFU : GDL er en vigtig ingrediens i fremstillingen af silken TOFU : dosis på 0,3% til 0,5 % tilføj 3 til 5 gram ( 1 teske) af GDL som koagulant / liter sojamælk.Bagning : Brug 1 teskefuld GDL med 1/2 teskefuld natriumbikarbonat (natron) pr kop (140g) af mel for at gøre den "self-raising". 1 tsk GDL + 1/2 teskefuld natriumbikarbonat svarer til 2 teskefulde af almindelig bagepulver.Ost at gøre: Ofte bruges i fremstilling af direkte-sæt hytteost Pre-forsurende mælk til ostefremstilling Dessert silken Tofu opskrift : forbered 1 liter rige sojamælk ( minimum 7% soy protein indhold ), i sidste ende tilføje nogle cook soja mælk på 80/82°C i løbet af 10 - lad det ikke koge !fjern fra varmen, og lad det køle ned til 20°C eller mindre.tilføj 3 til 5gr af GDL i afkølet soja mælk blandes for at opløse reheat soja mælk + GDL til 70 -75°C til hydrolyseres GDL hælde varm sojamælk i dessert kopper lad det køle ned uden omrøring den fine consistancy vil udvikle sig i 15 til 20mn kan du forsøde din silken tofu, tilføje lidt sukker i soja mælk

eller servering med sukker eller ahornsirup

Tags: xr mødre sag.


( 0 Bedømmelse )

Antal