2 /3 M Rektangulære Oppustelige Swimming Pool Store swimmingpools for familie PVC Soppebassin Badning Spabad Udendørs Swimmingpool om Sommeren Til Kid

kr207.94


Type:Oppustelig Swimmingpool

Materiale: PVC

Form:Rektangel Vigtigste

Farve:Bue+Hvid

Størrelse:(ca..) ---- 200*150*50cm / 260*170*50cm/ 305*180*65cm

Gave: 2stk Vand Pistol,3stk Duck

✔【HØJ KVALITET MATERIALE】Den høje styrke hot carbon hårde PVC-lag uafhængige airbag vedtager forstærket termisk fusion-teknologi, som er fast og ikke nemme at bryde.Hvis et enkelt lag utætheder, vil det ikke påvirke den normale brug af det omkringliggende baby.

✔【BABY FALDER FOREBYGGELSE】 Den tykke bund oppustelig blære effektivt blokerer for koldt på jorden, så man undgår den hurtige fald i vandtemperaturen, og forhindrer barnet i at falde og stak, mens svømning eller leger i swimmingpoolen.

✔【OPGRADERET LUFT LÆKAGE-BEVIS VENTIL】 Hvert lag af airbag har en opgraderet version af leak-proof-ventil, som er meget forseglet for at forhindre, at luft lækage.

✔【BEHAGELIG AT BRUGE】 slid-resistente varmeisolerende skum bunden er komfortable for at træde i pedalerne, uden bump.Der er mange størrelser for dig at vælge-200*150*50cm; 260*170*50cm; 300*175*60cm;

✔【SLANKENDE】EN pilsner størrelse for børn og voksne.Forældre kan tage sig af børn lettere i hjemmet.Regelmæssig dips har været kendt for at hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen, forbedre huden,og slank krop.

Tips:

1) Må ikke hælde kogende vand (< 40℃) direkte i poolen, for at undgå skader på swimmingpoolen, skal du først hælde koldt vand og hæld derefter det varme vand;

2) Oppustelige moderation, 90% anbefales;

3) for at undgå At genstande eller kemikalier.

4) Bemærk: Vi vil levere de varer, der efter foldning

1 x Oppustelige Pool (IKKE inkluderet pumpe og andre dekorationer.)

2 x Vand Pistol

1x Stor Duck

2x Lille Duck

Bemærk:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille afvigelse for måling af data. 3.Bemærk, at 1-3cm fejl.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Tags: hunde swimmingpool, oppustelige pool, svømning i pool, swimava oppustelige pool, små oppustelige swimmingpool, foldet børn trampolin, badetøj swimmingpools, gian rectangular pool, float swimmingpool ananas, tykkere oppustelige swimmingpool.


( 4 Bedømmelse )

Antal