Resin Garden Dværg Statue Frække Dværg Have Dekoration Statue Eventyr Haven Smykker Tilbehør Elf-Reception Dekoration Gave

kr68.83


Logistik Aktualitet Beskrivelse:

* Hvis du ønsker at sende til STORBRITANNIEN og Tyskland, kan du vælge en fransk lager.

* 7-14 dage i Usa, 7-15 dage i Spanien, 5-12 dage i Frankrig og Tyskland, og 3-9 dage i det Forenede Kongerige.

* Usa: USPS er omkring 5 til 12 dage, hovedsagelig 10 dage

* CA: Fra Kina, er det udføres ved sælgerens forsendelses metode, i de fleste tilfælde gennem sin kundeservice for om 15 dage

* Storbritannien, Tyskland: Hermes (Hermes) om 3 til 8 dage

* AU: mail ud om 5-13 dage

* ES: CTT betyder, om 5-14 dage, de fleste af dem er ca 8-10 dage

* DET: Det er udgivet omkring 5 til 15 dage ""

* (De specifikke ankomst er underlagt logistik frist, og vi vil levere det til dig så hurtigt som muligt, så vær tålmodig)

Dele Liste:

1 x Ornament

Fremhæve Beskrivelse:

1.Materiale: lavet af høj kvalitet plast, resin er ikke let at korrodere, og er modstandsdygtige over for ældning.

2.Anvendelsesområde: græsplæner, haver, gårdspladser, borde, under træer.Nøglehullet er hængt på ryggen, og du kan hænge den op hvor som helst med søm eller skruer.

3.Udendørs legeplads: hæng denne søde elf på dit træ eller hegn, det ser ud som det er at klatre ud af træ-vindue.En swingende metal vinduesglas fuldender denne illusion, at tilføje en følelse af realisme til skulpturen.

4.Perfekt gave: meget velegnet til dekoration af udendørs steder såsom haver, huse, veje osv.Dette er også den perfekte gave til venner og familie.

5.Fantastisk håndværk: vores træskulpturer, har realistiske figurer og fint håndværk.Oprette en tre-dimensionelle stykke med naturlige farver og teksturer til at berige din have farve og gøre din have fuld af sjov.

Detaljerede Beskrivelse:

* Materiale: harpiks

* Størrelse: 15 cm (på Grund af manuel måling, der vil være en fejl på 1-3 cm.)

Tags: regalos fødselsdag, undersøgelse tabl, pin up stickers og klistermærker, Fødselsdag Gave, diamant maling, sculptur, tændt kura, garden gnome, haven hus, groot vogter af galaksen.


( 0 Bedømmelse )

Antal