4stk Anti-Vibrations Fødder Puder Gummi Ben Slipstop Tavs Skid Raiser Måtte Til Vaskemaskine Støtte Spjæld Stå Tilbehør

kr32.59


Funktioner:

1. Holdbart materiale: lavet af harpiks fiber plast, med god bæreevne, robusthed og slidstyrke.

2. Let at bruge: du skal Blot placere en pude under hjørne af hver enkelt enhed for at få den bedste ydeevne, ingen grund til at indsætte eller lim.

3. Beskyttelse effekt: stødabsorbering funktion kan reducere den støj, der skyldes ustabilitet i vaskemaskine eller tørretumbler, og samtidig giver gulvtæppe beskyttelse for at forhindre slid og ridser.

4. Perfekt balance: Den justerbare skive hjælper med at opretholde balancen i skive i en perfekt vinkel til at reducere vibrationer og støj.Det kan bruges som en stabil og fast balancer.

5. Bred vifte af applikationer: skiverne kan ikke kun bruges i vaskemaskiner, men også i husholdningsapparater, sofaer, bordben, stoleben, skab ben, sofa ben, osv.

Beskrivelse:

Dette produkt er en stødabsorberende gummi trædepude, velegnet til alle former for våd, ujævnt eller skrånende terræn.Det har anti-udskridning, slid-resistente og stødabsorberende effekter, som er praktisk og nem at bruge.

Specifikationer:

Materiale: Harpiks fiber plast/TPU blød gummi

Gældende miljø: er Egnede til vaskemaskiner, køleskabe, fjernsyn fødder, osv., møbler med en diameter mindre end 4,7 cm

Top indre diameter: 4,7 cm

Top ydre diameter: 7cm

Nederste diameter: 8.2 cm

Justerbar højde rækkevidde: ca 8-10cm (kan stables, skal hvert lag stiger med 2,5 cm)

Pakke Inkluderet:

4 stk/sæt * Foot pad / 8 stk/sæt * trædepude (valgfrit)

Tags: sort dildo, badeværelse armatur, mat brusebad, anti vibration til at vaske maskine, stol fødder, badeværelse tæppe sæt, fødder til møbler, fødder mat, anti slip tape, måtte til vask.


( 0 Bedømmelse )

Antal