SanDisk CZ600 USB-Flash-Drev, usb-flash USB 3.0-Pen drive 16GB, 32GB, 64GB 128GB Stick pendrive 3.0 Disk cle usb-høj hastighed

kr22.25


Kompatibel med USB 3.0-og 2.0-Porte

SanDisk Ultra Flair USB 3,0 Flash-Drev er bagud-kompatibel med USB 2.0, så du kan sætte det ind i en USB 2.0-eller 3.0-port.

Slank og robust metalhus

SanDisk Ultra Flair USB 3.0 Flash Drev og har en stilfuld men hårde metalhus, der beskytter kørsel fra uventet slag.Et kompakt design, der gør det let at glide USB-flash-drev i din lomme, taske eller pung og bringe dine filer med dig overalt.

1. USB-forbindelse,understøtter Hot plug & Play.

2. Ingen ekstern strømforsyning .

3. At støtte forskellige typer af os.

4. Solid State-Lagring, stødsikker og elektromagnetiske bevis.

5. Holdbar datalagring

6. Hurtig hastighed i skrive/læse overførsel

7. Hardware Krav: PC med USB-tilslutning,Notebook,MAC

8.Kapacitet:16GB/32GB/64GB/128GB

Vægt:

For at undgå tab af data eller mekaniske skader, skal du ikke slukke for computeren, eller fjern flash-disk under overførslen.

Du skal ikke fjerne din USB-flash-drev, når det bruges på anden måde, at dine data kan tab.

Efter brug af USB-flash-drev, er det bedre at fjerne det fra enhed så hurtigt som muligt.Der vil hjælper med at forlænge dets opbevaring levetid.

Du må ikke formatere din USB-flash-drev ofte, ellers USB-vil blive beskadiget nemt.

Bemærk for levering

1. Lang international shipping vil skade den og knuse den pakke, hvis du har fundet der er udpakning tegn, skal du ikke tilmelde.Ydre Pakken i god stand, men produktet retail pakke ved ekstrudering deformation, men det påvirker ikke produktets anvendelse, er normal. 2. hvis din Bekræftelse Tid kommer,og stadig ikke modtage varerne,bedes du kontakte os for at udvide leveringsdato.

Har brug for at vide:

(1).Returvaren skal sikre integriteten af varerne, ellers vil vi ikke acceptere tilbagevenden. (2).Når vi får varen retur, så vil vi refundere penge. (3).Hvis du insisterer åben konflikt, kan du vælge "Personlige årsager", "let afkast", "shipping metode var ikke som beskrevet".så vil vi hjælpe dig med at få dine penge tilbage nemt.

Tags: xr telefonen tilfælde pulp fiction.


( 0 Bedømmelse )

Antal