Digital Sport I Modstrid Med Stopuret Vandtæt Alarm Stop Ur Håndholdte Digitale Sport Counter Chronograph Timer

kr6.68


Multifunktionelle Håndholdte Digitale Chronograph Udendørs Sport Løbetræning Tæller Med Stopuret Bærbare Vandtæt Alarm, Stopur

Funktion:

Det vedtager lys-micro touch-taster, som er agile, holdbar og stødsikker struktur.

Daglig vandtæt.

Specifikation:

Model: XL-013

Materiale: ABS

Produkt størrelse: 79x62x19mm

Batteri specifikation: AG13 knap batteri

Funktion: 1/100 sekund timing, tid, kalendervisning, påmindelse hver time, dagligt klokken

Sådan bruger du stopuret:

1. Skifte til stopur displayet, skal du se skærmen, hvis det ikke er nul; hvis du er regnskab, tryk på højre-knappen, og tryk derefter på den venstre knap for at slette, hvis du ikke tælle, skal du trykke på den venstre knap for at slette den.

2. Efter fjernelse, skal du trykke på den højre knap for at starte tidtagningen.Tryk på den højre knap for at pause, og tryk derefter på højre-knappen for at starte, pause tid vil ikke tælle; tryk på den venstre knap for at pause, og tryk derefter på venstre-knappen for at starte, pause tid vil tælle; tryk på den højre knap for at pause, og tryk derefter på den venstre knap for at nulstille.

3. Bemærk klare det, når det er brugt op og skifte til visning af tid, som er bekvem for de næste brug!

Alarm-og time-rapport indstillinger:

1. Time timers rapport indstilling: Tryk på og hold venstre-knappen i tiden vise, alarmtidspunktet vises, skal du se, om der er en vandret linje på skærmen, og hvis der er, time-timers rapport er tændt.For at slukke hele pointen, tryk på og hold venstre-knappen, og tryk derefter på den midterste tast for at tænde det, og tryk på den midterste tast.

2. Indstilling af alarmen: Tryk på den midterste tast to gange under den tid på skærmen til at indtaste den alarm-indstilling, skal du trykke på den venstre knap for at vælge timer og minutter, og tryk på højre-knappen for at indstille standard alarm på.Hvis klokkeslættet er indstillet i 12-timers-format , som vises i morgen, P vises i eftermiddag, og A/S ikke vises i 24-timers format.

Når uret vises, tryk på og hold venstre-knappen for at vise alarmtidspunktet, og tryk på højre-knappen uden at slippe knappen for at annullere alarmen displayet.

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Stopur

Tags: køkken timer, chronograph ur, Lysdæmper 1000w, counter time, crossfit timer, side stopur, elektronisk stopur, 220v timer, ciffer timer, fitnesscenter timer.


( 0 Bedømmelse )

Antal