Beskyttelsesbriller Svømning Briller Anti-Fog UV Beskytte Børn Vandtæt Silikone Spejlet Svømme Briller

kr17.14


Funktion:

1 Ingen lækage☛ Vandtæt briller er udstyret med dobbelt bløde pakninger og rammer til at yde ekstrem komfort og vandtætte forseglinger for at forhindre vand i at trænge ind.Perfekt vandtæt beskyttelsesbriller, der giver god beskyttelse til voksne mænd, kvinder, unge drenge og piger.

2 Klar vision☛Svømning beskyttelsesbriller, der er belagt med den seneste anti-fog beskyttelse, og som er specielt designet anti-shatter linser til at give dig uovertruffen klarhed uden at generere nogen tåge eller blænding.Sørg for, at du har en klar, oprindelige opfattelse og bringe mere sikkerhed på vandet.

3 Anti-ultraviolet ☛linsen af swimming beskyttelsesbriller, der er behandlet med ultraviolet absorption, som effektivt kan blokere solens skadelige UVA-og UVB-stråler og beskytter dine øjne mod skadelige solen skader.Velegnet til snorkling, vand, sport, strand, swimmingpool, andre indendørs eller udendørs aktiviteter.

4 Komfortabel stil☛Den justerbare klip på båndet gør det beskyttelsesbriller, der passer perfekt til enhver ansigtsform.Du kan bære svømme-briller uden irritation.

5.INGEN LÆKKER KOMFORTABEL PASFORM: Moderat pakninger passer til dit ansigt med en mindre begrænsning føler omkring din øjenhuler, der tilbyder høj grad af komfort, mens danner en solid tætning omkring øjnene, så du aldrig behøver at bekymre dig om vand, der siver ind eller røde kløende øjne

Specifikation:

Linser Materiale:PC

Ramme/Rem materiale:Øko-venligt silikone

Længde:15cm

Linse Højde:4cm

Aktivitet:Svømning

Køn:Unisex voksen

Emballeret:Opp taske

Bemærk:

D ue til skærmen forskel, farven kan være lidt anderledes fra, hvad du forventer, lad det

Pakket omfatter:

1 x beskyttelsesbriller

Tags: xr moderne iphone.


( 0 Bedømmelse )

Antal