Sex Legetøj Til Kvinder Libido Enhancer Vaginal smøremiddel Kvindelige Vagina Faldende Intens Sex Stimulan Opvågnen Orgasme Nem At Rengøre

kr6.81


Produkt Beskrivelse

At hjælpe kvinder til orgasme for hurtigt at opnå en høj kvalitet køn til at bruge, Kvinder, flirt, Elskovsmiddel produkter, effektiv behandling af vaginal sex og keder sig, spille sterilisation og antibakteriel virkning

Ingen bivirkninger, ingen afhængighed, ikke følelsesløs, brugervenlighed, så du hurtigt får fornøjelsen af at nyde den højeste kvalitet af menneskers liv.

Ingredienser:

renset vand, menthol, hyaluronsyre, glycerol, osv.

Produktanvendelse:

1.Det anbefales at bruge 5-10 minutter før sex, samleje.Anvend passende mængde gel på klitoris og kvindelige private dele.

2.Massage med finger pulp tilbage måde, fremme deres fuldstændig absorption, efter et par minutter vil være godt.

3.I løbet af indlysende sex, kan det så tage passende smøre.Variere fra deferent person.

Pakken indeholder:

1 X Kvindelige Libido Gel Om Pakke

For at beskytte dine personlige oplysninger, garanterer vi for at sende dine produkter i en sikker tilstand.Produktet vil blive pakket med en airbag/gul boble plastik kuvert for at undgå beskadigelse under transportion.

Om Garanti

Fuld refusion, hvis varen ikke svarer til beskrivelsen eller defekt.

Om Produktet

Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.

Alle produkter er lavet af Medicinsk kvalitet materiale, 100% sikkerhed, uskadelige for kroppen, (Det er normalt, at du lugt svag lugt, når de første åbne, fordi produktet var i forseglet pakke i flere måneder.Bemærk rens det og tør det naturligt, lugten forsvinder hurtigt.)

Om Forsendelse

Vi vil sende ud inden for 5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret,pubilc ferie og så videre.Hvis ordren vil ikke modtog i, erklærer tid, bedes du kontakte os.

Hvad gør man, hvis opfylde produkt problem

Brug produktet i henhold til produktets manual for det første, hvis du stadig ikke kan bruge den, bedes du kontakte kundeservice i tide, skal du ikke åbne tvist i vil, mener vi, communiocation er meget bedre end konflikt.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men meddelelser vil være svar inden for en arbejdsdag.vær tålmodig.

Om Feedback

Vi betragter kunderne som vores venner.Vi håber, du kan shoppe fra os med mere lykke og mindre bekymring.din støtte er vigtig for os, så glem ikke at efterlade os 5-Stjernede feedback.

Tags: ukrudt lubricante, mit sex legetøj, elskovsmiddel for kvinder, penis smøremiddel gel, seksuel toy, j smøremiddel, Køn, silke silicone fedt, mandlige masturb, sex shop.


( 0 Bedømmelse )

Antal