6L Vand Moss Tørt Mos Phalaenopsis Orkideer Dyrkning Substrat Jord Garden Sphagnum Moss Ernæring Organisk Gødning

kr19.35


Vand Moss Tørt Mos Phalaenopsis Orkideer Soilless Dyrkning Substrat Jord 12L Komprimeret Pakke

Dyrkning Mellemstore Funktioner:

1.Denne dyrkning medium er ren naturligt, Dens materialer, der anvendes, er ren og bakterier-fri, hvilket kan reducere risikoen for skadedyr og sygdomme; 2. Vand holding og dræning ydeevne er god; 3. Fremragende ventilation ydeevne ; 4. Modstandsdygtige over for korrosion og langvarige, du ikke behøver at ændre alle de materialer, når du overfører dem til andre bassiner 5. Det kan anvendes alene eller blandet med andre materialer, hvilket gør dyrkning virker let

Brugen af Spagnum i kødædende planter i dyrkning:

1.Det kan bruges alene.Det rene vand mos kan bruges til dyrkning af de fleste kødædende planter; 2.Blandet med tørv, perlit, osv., for at forbedre den del af substrater og fugtgivende egenskaber; 3.Det kan bruges i nogle dele, for eksempel, kan det være placeret i den øverste del af det substrat, der fugter planter, også på bunden af potterne for at forhindre tab af finkornet substrater, forbedring af de fugtgivende egenskaber af substrater og øget permeabilitet af bunden.

Tags: bonsai jord, mech mod, kunstig orkide, akvarium jord, orchid pot, fertil, jord, jebao pumpe, spagnum mos, zealand orchid bark.


( 1 Bedømmelse )

Antal