5D Diamant Maleri Fuld Drill-Pladsen Blomst Lys Sommerfugl Billede Af Rhinestones Mosaik Diamanter, Perler Broderi

kr18.41


5D Diamant Maleri Fuld Drill-Pladsen Blomst Lys Sommerfugl Billede Af Rhinestones Mosaik Diamanter, Perler Broderi

Om Diamanter

Om Runde diamant

Runde perler - fra farvet akryl, bringer skinnende 3D-effekter.Linjer behøver ikke at blive tilpasset under om processen.Efter afslutning, vil der ikke være nogen uregelmæssigheder.Layoutet er hurtigere, fordi der er farveblyanter i sættet.

Om lærred symboler

Vi bruger HP high-definition udskrivning udstyr til at gøre symboler på lærred klarere og farverne mere levende.

DIY Trin

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet). 3. Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at fjerne eventuelle ekstra cement. 4. Rive delvis film og sted diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer. 5. Hvis du holder en diamant til et forkert område på billedet, fjerne diamant med en pincet.

6. Efter endt lidt tryk ned diamanter med hånden eller en bog til at sikre, at diamanter er solidt fastgjort.Købere Vis Købere Feedback Leveringstid

Tags: bor wireless, diamant maleri kurv butterfly, bor magt, søde diamant maleri butterfly, trådløse mini-skruetrækker, accsessories diamant maleri perler, diamant maleri fluo butterfly, bor virkning, diamant maleri pebble perle, diamant maleri mariehøne, sommerfugl.


( 0 Bedømmelse )

Antal