Diamant Broderi Solnedgang Landskab Dinosaur Billeder Diamant Maleri Fuld Drill Båd Diamant Mosaik Cross Stitch vægmaleri

kr33.03


Velkommen til vores butik

Puds kun til reference, størrelsen til at sejre i art .Diamond malerier sælges er semi-færdige produkt, bør du slutte det af dig selv Rammen er ikke inkluderet!Unikke skønhed og mode design Perfekt til at dekorere din stue eller dit soveværelse til at matche forskellige dekoration stil Materiale: Canvas+Runde Diamanter+Lim Style: 5D Diamant Maleri Farve: Som vist billederne Størrelsen på Lærredet: 20cm ved 25cm 25cm ved 30cm 30cm af 40cm 35cm af 45cm 40cm af 50cm Pakken indeholder( uden detail-pakke): 1Pc x Broderet Klud 1Pc x Punkt Boremaskine Pen 1 sæt x Runde harpiks Rhinestone Diamant

-------------------Hvad er DIY diamant maleri?-------------------

Diamant maleri er den nye populære produkter.Det er mere smukt, hvad du kan se på billedet,meget skinnende og fantastisk.Det er af high definition mønster,god tekstur og æstetiske følelse,som altid skabe en stærk visuel appel om dig.Nyder det og vandre rundt i det samtidigt,vil du have en følelse af, ligesom airplay.By at gøre dette,vil du få både en dekoration effekt, og en DIY sjov underholdning.Enkel hang det på væggen,det vil gøre dit værelse og din fantastiske verden.

-----------------------------Wall Decor---------------------------------

--------------------------Produkt detaljer-------------------------------

----------------------------------Gør Skridt-------------------------

1. Åbne kassen og find diamant tegne særlige værktøjer. 2. Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning. 3. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (skubbe hårdt, ellers er den cement, der kan falde ned). 4. Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til det tilsvarende antal 5. I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter.Brug den runde ende til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at få den ekstra cement ud. 6. I tilfælde af at holde sig til et forkert sted, skal du fjerne den forkerte diamond 7. Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere. 8. For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted hver række symboler behøver ikke at holde fast diamanter. 9. Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor.Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner. 10. For at fuldføre en god diamant tegning, sætte det i dit valg af en egnet ramme (produktet ikke give en ramme).

TIPS

Q:Hvad er størrelsen af maleriet?A:Det afhænger af, hvilken type, du vælger.Du kan læse en Beskrivelse af Produktet igen.Der er en form for at fortælle det.Og der er forskel på lærred størrelse og billedstørrelse.

------------------------------------Feedback-----------------------------

1.Hvis du er tilfreds med dine varer, bedes du give os positiv feedback. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkt,skal du ikke bekymre dig.Du kan kontakte os først.Vi lover, at vi vil forsøge alt for at hjælpe dig..Og vi vil svare inden for 24 timer, undtagen i weekenderne. 3. Vær opmærksom på tidsforskellen mellem os.Vi arbejder i Kina.

Tags: 5d diamant jurassic verden, diamant billede jurassic park, diamant maleri, akvarel børn dinosaur jurassic, fuld pladsen diamant maleri jurassic verden, figur pop lego jurassic verden, jeff goldblum jurassic park world, malerier 5 paneler jurassic verden, malerlærred jurassic park, nokia-5 tilfælde jurassic verden, diamant maleri plein jurassic verden.


( 1 Bedømmelse )

Antal